Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Filtre Mann - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Filtre Mann

Echipa noastra a mai abordat subiectul important al reviziilor efectuate la timp, indiferent de masina, intr-un articol despre filtrele Mahle. Fara sa ne repetam, am vrea totusi sa subliniem ca inlocuirea uleiului si filtrelor la timp pot mari durata de viata a motorului sau a altor piese din angrenaj si pot diminua riscul de defectare.  Reviziile la 10.000 de kilometri atat pentru ulei cat si pentru filtru ulei motor si filtru de aer nu pot fi “sarite”.

Filtre Mann – informatii generale

Filtrele Mann sunt produse de catre Grupul Mann-Hummel. Compania este unul dintre partenerii importanti ai producatorilor de masini si unul dintre cei mai mari jucatori din piata automotive. Mann are o retea puternica de distributie in Romania, filtrele de motor Mann fiind printre cele mai populare produse din tara noastra.

Mann a dezvoltat primul filtru de combustibil sintetic fara componenta metalica, compania avand un departament de research & development activ.

Raport calitate – pret pentru filtre Mann

Desi este probabil cel mai cunoscut brand pentru filtrele de autoturisme, Mann ofera produse de calitate superioara la preturi avantajoase pentru multiple modele de autoturisme. Filtrele Mahle sunt printre principalii competitori ai filtrelor Mann.

La magazinele de piese auto clasice sau online, filtrele Mann (ulei) pot fi achizitionate cu preturi incepand de la 43 de lei pentru un BMW 320D – e46 (motorizarea de 150 C.P.), 36 de lei pentru un Volkswagen Golf 5 sau 16 lei pentru o Dacia Logan (1.4 benzina).

Atat soferii, cat si mecanicii recunosc filtrele Mann ca fiind de calitate superioara, costurile filtrelor variind in functie de modelul autoturismului si motorizarea acestuia.

Recomandarea echipei Yes-Timisoara: apelati la un service auto sau la un mecanic cu experienta care sa va recomande produsele potrivite masinii, indiferent ca este vorba de un pachet de revizie (consumabile) sau de inlocuirea unor piese auto.

 

Exista 3 Comentarii la "Filtre Mann" »

[…] sa citesti informatii utile si despre filtrele Mann (filtrele de ulei, de aer, combustibil sau de […]

[…] la mecanic te pot scapa de batai de cap mai tarziu. Alege sa te informezi despre filtrele Mahle si filtrele Mann, despre pachetele de revizie, despre amortizoare (KYB) si despre alte moduri in care sa iti […]

[…] Filtre Mann vs Filtre Mahle – ambii producatori sunt destul de populari in Romania, filtrele sunt de calitate inalta si pornesc de la pretul de 17 lei (Mann) si 19 lei (Mahle) – filtre motor – pentru anumite modele populare de autoturisme. Mahle sunt filtre de calitate superioara produse in Austria, in timp ce Mann au un puternic istoric pe piata de piese auto din Romania. Poti sa gasesti informatii despre filtre Mahle si pe aceasta pagina. […]

Lasa un comentariu la "Filtre Mann" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.