Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Tractari auto in Timisoara

Unul dintre cele mai neplacute momente pentru un sofer este atunci cand masina se defecteaza pe drum. Daca la combinatie se adauga si mai multi kilometri departare de casa, mix-ul se anunta costisitor si din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere al timpului.

Raza de acoperire a companiilor de tractari auto

Cei care conduc in Timisoara, Arad, Lugoj, Resita si localitatile din imprejurimi se pot folosi de catalogul auto-moto de pe Yes-Timisoara, accesand categoria tractari auto pentru a obtine numere de telefon de la companii care se ocupa cu remocarea de autovehicule ramase in pana in zonele anterior mentionate. Costurile de tractare, precum si programul de lucru pot fi gasite in fiecare dintre intrari in parte.

Recomandarea noastra este sa alegi o companie de tractari auto care sa fie apropiata de locatia in care ai ramas in pana, care sa lucreze dupa un program non-stop si care sa fie in legatura cu cel putin un service auto autorizat cu parcare pazita sau sub supraveghere video, la care sa iti poti lasa masina dupa ce a fost remorcata. Ultimul aspect este important deoarece iti va economisi atat timp cat si bani, masina urmand sa fie reparata fara sa fie nevoie sa o muti din nou – probabil tot pe o platforma – platind alta taxa de tractare.

Tractari auto – service auto – piese auto

Un exemplu de tractari auto in Timisoara: o companie care detine 2 service-uri auto si mai multe magazine de piese auto in zone diferite din oras, dar care are si un serviciu de tractari auto disponibil non-stop (autoutilitare Volkswagen LT35 dotate cu platforma hidraulica cu troliu).

Stim ca unele accidente nu pot fi evitate, iar unele piese de la masina cedeaza fara sa dea prea multe semne, insa efectuarea reviziilor la timp poate diminua riscul de defectare a autoturismului tau. Totodata, vizitele regulate la mecanic te pot scapa de batai de cap mai tarziu. Alege sa te informezi despre filtrele Mahle si filtrele Mann, despre pachetele de revizie, despre amortizoare (KYB) si despre alte moduri in care sa iti protejezi masina navigand prin sectiunea noastra de recomandari.

Nu sunt comentarii la "Tractari auto in Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Tractari auto in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.