Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Sali de evenimente

Sali de evenimente - Parteneri YesClass

  • Zona:
  • Adresa: Str. Ion Ionescu de La Brad, nr. 1 C
  • Telefon: 0256.280.398

Restaurantul nostru va serveste cu un stufos meniu international, in mod deosebit preparate ale bucatariei italiene si bineinteles, delicioasele sortimente de pizza tipic […]

Sali de evenimente - Parteneri Platinum

  • Adresa: Giroc, Calea Timisoarei, nr. 6 (Complex Totalco)
  • Telefon: 0727832424 , 0742274120

Restaurantulul Colosseum din Giroc este una dintre cele mai potrivite locatii pentru un eveniment de neuitat. Ambianta unei nunti la […]

Nu s-a gasit nimic! Va rugam sa folositi functia de cautare de mai sus

Gaseste rapid o sala de evenimente

Esti in cautarea unei sali de evenimente in Timisoara sau imprejurimile Timisoarei? Ai ajuns exact unde trebuie!

Yes-Timisoara.ro iti pune la dispozitie lista completa de sali de evenimente din Timisoara. Ai la dispozitie adresele salilor de evenimente, numarul de telefon, descrierea respectivelor restaurante ori sali si alte informatii precum pozitionarea pe harta ori oferte speciale si reduceri.

Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.