Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Filtre Mahle - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Filtre Mahle

Soferii si posesorii de masini stiu cat de importanta este efectuarea tuturor schimburilor de consumabile la timp pentru autoturisme, indiferent de marca sau de modelul acestora. Iar cand vorbim de consumabile, cel mai intalnit pachet de revizie contine ulei motor, filtru ulei motor si filtru de aer. De multe ori este recomandata si inlocuirea filtrului de combustibil sau filtrului de habitaclu.

Un pachet de revizie extins poate cuprinde placute de frana, discuri de frana, kit de distributie, bujii sau chiar stergatoare. De multe ori, aceste aspecte sunt sesizate de catre conducatorul masinii sau au o limita de kilometri (precum in cazul distributiei pe curea care necesita inlocuirea la 60.000 de km).

Filtre Mahle – informatii generale

Ca sa revenim la o revizie simpla (si la subiectul articolului), unele dintre filtrele de ulei, aer sau combustibil care se potrivesc multiplor modele de autoturisme si care sunt acceptabile din punct de vedere financiar si calitativ sunt cele marca Mahle.

Mahle Group, prin MAHLE Aftermarket distribuie la nivel international filtre motor, filtre aer sau filtre combustibil de calitate superioara. In Romania este prezent prin mai multi distribuitori nationali, filtrele Mahle fiind disponibile in majoritatea magazinelor de piese auto.

Raport calitate – pret pentru filtre Mahle

Orice client poate achizitiona filtre Mahle pentru autoturisme sau camioane, costurile fiind reduse, raportat la calitatea oferita. Fiind unul dintre partenerii importanti pentru mai multi producatori de autoturisme sau piese pentru autoturisme, Mahle este un competitor puternic pentru filtrele Mann si chiar si filtrele O.E.

La magazinele de piese auto clasice sau online, filtrele Mahle pot fi gasite cu preturi incepand de la 17 lei pentru Volkswagen Golf (modele II – V), Volkswagen Vento sau Volkswagen Passat, de la 30 lei pentru Ford Focus 2 sau 15 lei pentru Opel Astra / Corsa cu motorizare 1.0 – 1.4 pe benzina.

Intre soferi si mecanici, filtrele Mahle sunt considerate superioare filtrelor de ulei / aer / combustibil / habitaclu de la Starline, Champion, Bosch, UFI sau Comline. Totusi, nu in toate situatiile filtrele Mahle sunt mai scumpe decat filtrele de la producatorii anterior mentionati.

Poti sa citesti informatii utile si despre filtrele Mann (filtrele de ulei, de aer, combustibil sau de habitaclu).

Recomandarea echipei Yes-Timisoara: apelati la un service auto sau la un mecanic cu experienta care sa va recomande produsele potrivite masinii, indiferent ca este vorba de un pachet de revizie (consumabile) sau de inlocuirea unor piese auto.

Exista 2 Comentarii la "Filtre Mahle" »

[…] subiectul important al reviziilor efectuate la timp, indiferent de masina, intr-un articol despre filtrele Mahle. Fara sa ne repetam, am vrea totusi sa subliniem ca inlocuirea uleiului si filtrelor la timp pot […]

[…] vizitele regulate la mecanic te pot scapa de batai de cap mai tarziu. Alege sa te informezi despre filtrele Mahle si filtrele Mann, despre pachetele de revizie, despre amortizoare (KYB) si despre alte moduri in […]

Lasa un comentariu la "Filtre Mahle" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.