Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Amortizoare Sachs - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Amortizoare Sachs

Esti in cautare de amortizoare pentru masina ta? Inseamna ca esti un proprietar de masina grijuliu si incerci sa faci preventie in loc sa rezolvi probleme. Chiar daca si inlocuirea amortizoarelor are un anume cost (costul pieselor + cost manopera), acesta poate sa fie mai redus daca service-ul se face la timp, neafectand alte componente din sistemul de directie, de exemplu.

Amortizoarele sunt piese auto, parte a sistemului de suspensie, care atunci cand nu mai functioneaza corespunzator reduc siguranta la condus, dar si confortul soferului si al pasagerilor.

Amortizoarele Sachs – informatii generale

Amortizoarele Sachs sunt piese auto de buna calitate, compatibile cu multiple modele de masini. Sachs este partener de dezvoltare pentru companii din industria auto si totodata un participant activ la competitii sportive. Amortizoarele Sachs sunt de origine din Germania, vin insotite cu garantie direct din fabrica si sunt piese auto performante, cu costuri bune.

Raport calitate – pret pentru amortizoare Sachs

Poti cumpara amortizoare Sachs pentru montarea lor pe numeroase modele de masini, precum Volkswagen Golf / Bora / Jetta / Passat, Opel Astra / Vectra / Insignia, Renault Clio / Megane / Fluence sau Audi A3 / A4 / A6. Financiar, amortizoarele Sachs sunt accesibile si ofera o calitate superioara pentru aceasta industrie. Este recomandata inlocuirea amortizoarelor doar in ateliere care au aparatura necesara pentru diagnosticare, dar si specialisti pentru procesul de inlocuire.

Indiferent de magazinul de la care doresti sa cumperi amortizoare Sachs, costurile incep de la 167 de lei / bucata pentru BMW 320D (e46), dar poate varia in functie de puntea pe care urmeaza sa fie montat. Aceleasi amortizoare Sachs pentru un model Ford Mondeo MK III 1.8 benzina au preturi incepand de la 230 de lei, iar daca detii un Volkswagen Golf V 1.4 benzina trebuie sa scoti din buzunar minim 196 de lei.

*Tarifele au fost verificate de catre echipa noastra la momentul redactarii articolului; Acestea pot varia in timp, in functie de anumiti factori (de exemplu, cursul de schimb euro – leu).

Daca doresti sa citesti informatii utile despre amortizoare Monroe, poti sa citesti acest articol.

Daca esti in cautare de amortizoare Kayaba (KYB), avem informatii in acest articol

Pentru cei care doresc sa se informeze legat de amortizoarele Bilstein, avem acest articol.

Recomandarea echipei Yes-Timisoara: apelati la un service auto sau la un mecanic cu experienta care sa va recomande produsele potrivite masinii, indiferent ca este vorba de un pachet de revizie (consumabile) sau de inlocuirea unor piese auto.

Relevant pentru:

Exista 2 Comentarii la "Amortizoare Sachs" »

[…] esti in cautare de amortizoare Sachs, avem informatii in acest […]

[…] doresti sa citesti informatii utile despre amortizoare Sachs, poti sa citesti acest […]

Lasa un comentariu la "Amortizoare Sachs" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.