Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Amortizoare Bilstein - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Amortizoare Bilstein

Atunci cand doresti sa ai grija de masina ta, te asiguri ca reviziile sunt efectuate la timp. Totodata, ca si proprietar de masina, pentru a circula in siguranta si a evita probleme care te pot lasa cu masina in drum, alegi sa inlocuiesti unele piese auto preventiv. De cele mai multe ori este mai ieftin sa inlocuiesti din timp, decat sa lasi masina sa se strice, iar acest lucru sa cauzeze si alte probleme intregului mecanism, nu doar defectarea piesei in sine.

Amortizoarele sunt piese auto, parte a sistemului de suspensie, care atunci cand nu mai functioneaza corespunzator reduc siguranta la condus, dar si confortul soferului si al pasagerilor. Testarea amortizoarelor pot fi facuta intr-un service auto care detine aparatura dedicata acestei proceduri. Uzura amortizoarelor poate fi constata si altfel, dar mai multe despre acest lucru in articolul despre amortizoarele Kayaba.

Amortizoarele Bilstein – informatii generale

Desi amortizoarele Bilstein nu sunt atat de populare in Romania, precum Sachs, Kayaba (KYB) sau Monroe, sunt produse de calitate buna si cu costuri accesibile. Amortizoarele Bilstein sunt produse in U.E., vin insotite de garantie si multi dintre posesorii de BMW le vad ca prima alegere. Pe forumurile din Romania exista si o informatie (neverificata insa de catre echipa noastra) conform careia amortizoarele Bilstein vin insotite cu garantie de 100.000 kilometri.

Raport calitate – pret pentru amortizoare Bilstein

*Tarifele au fost verificate de catre echipa noastra la momentul redactarii articolului; Acestea pot varia in timp, in functie de anumiti factori (de exemplu, cursul de schimb euro – leu).

Daca doresti sa citesti informatii utile despre amortizoare Monroe, poti sa citesti acest articol.

Daca esti in cautare de amortizoare Kayaba (KYB), avem informatii in acest articol

Pentru cei care doresc sa se informeze legat de amortizoarele Sachs, avem acest articol.

Recomandarea echipei Yes-Timisoara: apelati la un service auto sau la un mecanic cu experienta care sa va recomande produsele potrivite masinii, indiferent ca este vorba de un pachet de revizie (consumabile) sau de inlocuirea unor piese auto.

Nu sunt comentarii la "Amortizoare Bilstein" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Amortizoare Bilstein" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.