Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Amortizoare Kayaba (KYB) - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Amortizoare Kayaba (KYB)

Pentru buna functionare a unui autoturism, proprietarul acestuia trebuie sa se asigure ca toate reviziile sunt efectuate la timp, consumabilele sunt schimbate conform cartii tehnice a masinii, iar piesele auto inlocuite cu unele de calitate superioara – pentru a evita costuri de manopera service mai mari, ulterior.

Amortizoarele sunt piese auto, parte a sistemului de suspensie, care atunci cand nu mai functioneaza corespunzator reduc siguranta la condus, dar si confortul soferului si al pasagerilor. Uzura la amortizoare se poate constata in mers, atunci cand masina nu se mai comporta normal la trecerea peste denivelari sau in stationare, daca masina pare ca are un “balans” neobisnuit pe directa sus-jos la apasare. Acestea sunt doar semne ca amortizoarele ar trebui verificate si, daca se confirma suspiciunile, inlocuite. Totusi, singura varianta corespunzatoare de testare este la un service auto care dispune de aparatura necesara pentru verificarea amortizoarelor.

Amortizoarele Kayaba (KYB) – informatii generale

Amortizoarele Kayaba sunt piese auto de calitate superioara, recomandate mai multor marci si modele de autoturisme. In Romania, KYB este printre cele mai populare marci de amortizoare auto. Compania KYB Europe (parte a KYB Corporation) este unul dintre cei mai importanti producatori de amortizoare la nivel international si un partener al producatorilor de autoturisme.

Multe marci de masini vin echipate standard cu amortizoare Kayaba, iar majoritatea produselor sunt Made in Japan. Amortizoarele Kayaba se pot monta atat pe puntea din fata, cat si pe puntea din spate si se potrivesc pentru marci auto precum: BMW, Audi, Opel, Volkswagen, Skoda, Seat, Fiat, Iveco, Renault, Peugeot, Citroen, Dacia (Logan), Mercedes, Ford, Honda, Suzuki, Volvo, Toyota, Mitsubishi sau Nissan.

Raport calitate – pret pentru amortizoare Kayaba (KYB)

Cei care doresc sa achizitioneze amortizoare Kayaba (KYB) o pot face pentru montarea pe mai multe modele de masini, iar costurile sunt accesibile pentru nivelul calitatii oferit de piesele auto de la acest producator. Este recomandata inlocuirea amortizoarelor doar in ateliere care au aparatura necesara pentru diagnosticare, dar si specialisti pentru procesul de inlocuire.

La magazinele de piese auto clasice sau online, amortizoarele Kayaba pentru un BMW 320D – e46 pot fi achizitionate cu preturi incepand de la 308 lei. Aceleasi amortizoare Kayaba (KYB) pentru un Ford Mondeo III, motorizarea 1.8 benzina au preturi incepand de la 270 de lei, iar daca esti posesor de Volkswagen Golf V, motorizarea 1.4 benzina te poti astepta la preturi incepand de la 180 lei pentru calitate KYB.

*Tarifele au fost verificate de catre echipa noastra la momentul redactarii articolului; Acestea pot varia in timp, in functie de anumiti factori (de exemplu, cursul de schimb euro – leu).

Daca doresti sa citesti informatii utile despre amortizoare Bilstein, poti sa citesti acest articol.

Daca esti in cautare de amortizoare Sachs, avem informatii in acest articol

Pentru cei care doresc sa se informeze legat de amortizoarele Monroe, avem acest articol.

Recomandarea echipei Yes-Timisoara: apelati la un service auto sau la un mecanic cu experienta care sa va recomande produsele potrivite masinii, indiferent ca este vorba de un pachet de revizie (consumabile) sau de inlocuirea unor piese auto.

Relevant pentru:

Exista 3 Comentarii la "Amortizoare Kayaba (KYB)" »

[…] esti in cautare de amortizoare Kayaba (KYB), avem informatii in acest […]

[…] Amortizoarele sunt piese auto, parte a sistemului de suspensie, care atunci cand nu mai functioneaza corespunzator reduc siguranta la condus, dar si confortul soferului si al pasagerilor. Testarea amortizoarelor pot fi facuta intr-un service auto care detine aparatura dedicata acestei proceduri. Uzura amortizoarelor poate fi constata si altfel, dar mai multe despre acest lucru in articolul despre amortizoarele Kayaba. […]

[…] Amortizoarele sunt piese auto, parte a sistemului de suspensie, care atunci cand nu mai functioneaza corespunzator reduc siguranta la condus, dar si confortul soferului si al pasagerilor. Testarea amortizoarelor pot fi facuta intr-un service auto care detine aparatura dedicata acestei proceduri. Totusi, exista semne ca amortizoarele au o uzura accentuata, dar despre asta puteti sa cititi mai multe in descrierea amortizoarelor Kayaba (KYB). […]

Lasa un comentariu la "Amortizoare Kayaba (KYB)" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.