Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
KS Language Centre - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

KS Language Centre

KS Language Centre Timisoara – cursuri de limba englezacursuri de limba germanacursuri de limba romana pentru adulti si copii.

  • Cursuri de limba engleza pentru adulți. Toate nivelurile!
  • Cursuri de limba engleza pentru firme. Acestea se pot desfășura atât la sediul centrului, cât și la sediul beneficiarului.
  • Cursuri de limba engleza pentru copii
  • Cursuri de limba germana pentru copii
  • Cursuri de limba germană pentru începători (nivelul A1).
  • Cursuri de limba română pentru străini.

Cursurile sunt sustinute de Karina Schwarz – profesor doctor – licențiată în litere, doctor în filologie. Garanția calității cursurilor oferite se bazează pe experiența sa de peste 16 ani în domeniul învățământului și al educației, sub multitudinea formelor sale: gimnazial, liceal, universitar și, nu în ultimul rând, corporatist.

Exista 2 Comentarii la "KS Language Centre" »

[…] furnizat de Prof. Dr. Karina Schwarz Pentru KS Language Centre – Centru de limbi straine in […]

[…] Pentru KS Language Centre – Centru de limbi straine in Timisoara. […]

Lasa un comentariu la "KS Language Centre" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.