Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Beneficiile învățării limbilor străine la vârste fragede

Copiii mici au capacitatea unica de a învata una sau mai multe limbi straine. Creierul aflat în continua dezvoltare le faciliteaza acest proces. Niciodata, pe parcursul vietii, acest fenomen nu va mai fi atât de natural si de usor!

Beneficii pe tot parcursul vietii!

Capacitatea de a vorbi o limba straina este o investitie care dureaza o viata intreaga!

Cursantii tineri îsi îmbogatesc viata si deschid usa viitorului, obtinând:

  • O viziune extinsa asupra lumii
  • O mai mare apreciere interculturala
  • Capacitatea de a învata limbi straine suplimentare mai usor
  • Un avantaj competitiv pe viitoarea piata mondiala

Copiii învata o a doua limba în mod natural

Expunerea copilului dumneavoastra la o a doua limba la o varsta frageda ii permite sa-si optimizeze potentialul de învatare, contribuind la modelarea creierului în stadiul cel mai flexibil al acestuia. Copiii mici au o capacitate unica pentru învatarea unei a doua limbi . Acest fenomen este, din punct de vedere cognitiv, la fel de usor ca învatarea primei limbi .
Profitând de aceasta oportunitate , acesti copii se bucura de o gama larga de beneficii:

Beneficii lingvistice

Copiii care învata limbi straine de mici pot dobândi o fluenta nativa la fel de usor cum au învatat sa mearga, spre deosebire de un adult. Daca, în cazul cursantilor adulti, acestia trebuie sa lucreze prin intermediul unui sistem stabilit al primei limbi, studiind reguli gramaticale explicite si repetând structuri, copilul învata în mod natural, absorbind sunetele, structurile, modelele de intonatie si regulile unei a doua limbi intuitiv, asa cum au facut cu limba lor materna. Creierul copilului este, în mod inerent, flexibil, unic structurat pentru a învata o noua limba în mod natural.

Capacitatea de a auzi si de a reproduce sunete noi se pierde în jurul vârstei de 8-12 ani, potrivit expertilor, rezultând în dobândirea unui accent strain care apare permanent în orice limba învatata. Copiii beneficiaza de muschi flexibili ai urechii si ai vorbirii, astfel încât pot nu doar auzi diferentele de detaliu dintre sunetele unei a doua limbi, ci si sa le reproduca precum un vorbitor nativ.

(P) KS Language Centre organizeaza cursuri engleza copii in Timisoara dupa programul mentionat pe site-ul centrului. Tarifele, informatii despre lector, precum si alte informatii despre centrul de limbi straine KS Language Centre pot fi gasite pe site.

Beneficii cognitive

În timp ce unii parinti se tem ca învatarea unei limbi straine la o vârsta frageda va interfera cu dezvoltarea abilitatilor de a deprinde limba materna, opusul este, de fapt, adevarat. Copiii pot face diferenta între doua limbi înca în primele saptamâni de viata. “Învatarea unei alte limbi îmbunatateste, de fapt, dezvoltarea verbala generala a unui copil “, spune Dr. Roberta Michnick Golinkoff., autoarea cartii How Babies Talk (Cum vorbesc bebelusii).

Cercetarea continua sa arate o serie de beneficii cognitive suplimentare pentru înva?area unei a doua limbi la o vârsta frageda. Copiii care studiaza limbi straine demonstreaza performante cognitive mai mari în competen?ele generale de baza în ?coala primara. Copiii care învata o limba straina la o vârsta frageda prezinta, de asemenea, capacitati mai bune de rezolvare a problemelor si o creativitate sporita. Învatarea unei a doua limbi de timpuriu încurajeaza abilitatile de gândire si de comunicare flexibila, ajuta copiii sa analizeze situatiile din mai multe puncte de vedere.

În plus, cercetarile arata ca plurilingvii au abilitati de memorare, planificare si rezolvare crescute. Ei folosesc o mai mare parte a creierelor decât monolingvii si ii depasesc pe acestia la testele de creativitate.

Articol furnizat de Prof. Dr. Karina Schwarz
Pentru KS Language Centre – Centru de limbi straine in Timisoara.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Beneficiile învățării limbilor străine la vârste fragede" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.