Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Sacouri slim fit – cum le alegi?

Ghid pentru alegerea modelului potrivit

O singură haină poate aduce valoare ținutei tale, dar la fel de bine o poate transforma într-un dezastru. Pentru a evita astfel de greșeli venim în întâmpinarea ta cu câteva sfaturi și idei de sacouri slim fit – cum le alegi pe cele potrivite?

Cel mai important lucru atunci când îți alegi un sacou de costum slim fit este să îți cunoști măsura și dimensiunile, atât ca femeie cât și ca bărbat. Alegerea unei mărimi nepotrivite poate duce toată ținuta într-o zonă în care nu ți-ai dori să ajungi. Sunt câteva zone cărora trebuie să le acorzi o atenție deosebită pentru a alege un sacou slim fit potrivit. În primul rând, trebuie să fii atent la zona taliei, aceea unde sunt poziționați nasturii. Aici există riscul de a alege o mărime mult mai mică sau mai mare pentru că unele persoane tind să nu aprecieze corect dimensiunile pe care le au. O mărime potrivită se va închide fără nici cel mai mic efort și se va simți puțin de tot lejeră în jurul taliei.

Un alt aspect care trebuie luat în considerare este privitor la zona umerilor. Un sacou slim fit cu umerii căzuți îți va da un aer neglijent și deloc stylish, iar unul cu umerii prea înguști va arăta faptul că te strânge și că nu îți vine bine. Vei ști că ai făcut alegerea potrivită atunci când cusătura mânecii va veni exact împrejurul umărului și te vei putea bucura chiar de o lejeritate în mișcare. Vorbind de mâneci acestea au și ele o dimensiune standard de care trebuie să ții cont, și anume puțin de-asupra cămășii cu mânecă lungă.

În ceea ce privește alegerea unui sacou slim fit pentru femei, regulile sunt în mare parte aceleași, dar trebuie să ții cont și de înălțimea personală. Un sacou prea lung îți va scurta din picioare, iar dacă deja ești minionă, efectul nu va fi cel dorit. Un mic artificiu pe care îl poți face este să porți sacoul cu nasturii descheiați și cu mânecile suflecate dacă simți că acesta ți-a rămas puțin mic și încă nu vrei să renunți la el, lucru care se aplică și în cazul bărbaților.

Alegerea unui sacou slim fit va fi foarte ușoară dacă vei ține cont de sfaturile pe care ți le-am transmis și vei avea grijă să le aplici în alegerile pe care le vei face.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Sacouri slim fit – cum le alegi?" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.