Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Sacouri negre pentru bărbaţi

Cum porţi sacoul negru

Sacoul negru ar trebui să reprezinte o piesă de bază în garderoba oricarui bărbat. Este chic, nu se demodează niciodată şi îţi oferă o apariţie seducătoare de fiecare dată când îl porţi.

În plus, chiar dacă sacoul negru reprezintă cea mai populară alegere în rândul barbatillor, acesta poate fi purtat în diverse moduri astfel încât să să dea acel aer fresh oricărui outfit.

Cum porţi sacoul negru:

Cea mai clasică şi sigură combinaţie este sacoul negru alăturat unei cămăşi albe. Nimic mai simplu. Dacă mai adaugi şi un accesoriu de efect precum o cravată sau un papion poţi obţine o ţinută care poate fi purtată la birou, la întâlnire sau la orice petrecere.

Nici combinaţia de sacou negru cu o cămaşă gri nu este de neglijat. Chiar dacă este puţin mai sobră îţi va da acea alura a bărbatului elegant şi sigur pe el în orice situaţie.

De evitat ar fi combinaţia de negru cu negru, respectiv sacoul pentru barbati negru şi cămaşa neagră. Este o alegere neinspirată cu care nu vei ieşi în evidenţă şi care nu îţi va pune neapărat în valoare stilul personal ci mai degrabă lipsa acestuia. Chiar dacă eşti adeptul ţinutelor all-black, o recomandare ar fi să asortezi totuşi sacoul negru cu o cămaşă în nuanţe de albastru sau gri închis.

Totodată trebuie să ţii minte că o regulă veche specifică faptul că maro şi negru nu dau neapărat bine împreună deci spune “NU” acestei combinaţii în orice context.

Sacoul negru poate fi asortat cu succes şi la o pereche de blugi. Aceasta combinaţie poate face senzaţie în aproape orice situaţie. Este foarte important ca blugii aleşi să fie lipsiţi de rupturi, de aplicaţii sau mixuri de culori şi sa fie în nuanţe de: negru şi gri. Cu cât mai simplu cu atât  mai bine. Poţi să umbli şi la detaliile care te vor scoate în evidenţă: o  batistă colorată în buzunarul sacoului sau un ceas supradimensionat.

Atunci când alegi să porţi sacoul negru trebuie să ţii cont şi de culoarea pielii. Da, este un aspect foarte important. De exemplu dacă ai pielea măslinie trebuie să porţi sacoul negru cu contraste puternice precum: cămăşi în nuanţe de roşu, verde sau albastru, iar dacă ai pielea deschisă la culoare este bine să optezi pentru combinaţii mai puţin puternice: cămăşi în nuanţe de albastru deschis, bleumarin sau bej.

Chiar dacă sacoul negru este o piesă clasică, ţine cont de aceste reguli şi vei avea o ţinută cu care vei iesi in evidenta.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Sacouri negre pentru bărbaţi" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.