Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Poșetă plic cu lanț

Poșetele plic sunt accesorii indispensabile unei ținute feminine, atât pentru zi cât și pentru seară, iar un model versatil te poate ajuta cu succes să faci tranziția dintre cele două.

Poșetele plic cu lanț sunt acele genți de mici dimensiuni care, după cum le spune și numele, imită forma unui plic. Nefiind atât de încăpătoare, acestea sunt destinate mai mult să fie un accesoriu care să înfrumusețeze ținuta decât să îți ofere un spațiu de depozitare generos.

Un model clasic pe care trebuie să îl ai și tu în garderobă este o poseta plic cu lanț de culoare neagră. Dacă îți dorești un model versatil, durabil și de ce nu, rezistent, îți recomandăm să te orientezi spre pielea neagră care îți va garanta toate calitățile enumerate. Chiar dacă la început s-ar putea să ți se pară o cheltuială mai mare, cu timpul se va dovedi că a fost una dintre cele mai inspirate investiții ale tale în materie de fashion.

O poșetă plic cu lanț se poate transforma foarte ușor dintr-o piesă de zi într-una de seară. Fiind prevăzută cu o bandulieră confecționată din lanț, vei putea purta geanta atât pe umăr cât și în stilul cross-body. Mai mult de atât, datorită flexibilității lanțului, acesta poate fi introdus cu totul în geantă și astfel să transformi poșeta într-o cu totul altă piesă, mai elegantă, numai bună pentru seară.

Poșeta plic cu lanț se pretează la o mulțime de ținute și stiluri vestimentare, de la unul clasic și elegant la unul urban și modern. Ai de ales între o mulțime de modele, de la stiluri într-o singură culoare la modele cu inserții, combinații de materiale, culori îndrăznețe și aplicații metalice.

Un mic pont pe care ți-l putem da este să fii atentă întotdeauna la nuanța lanțului care variază între argintiu, auriu sau cupru, să o potrivești cu restul accesoriilor metalice pe care le porți, fie că este vorba de metale prețioase sau nu. În felul acesta vei crea un echilibru și o continuitate care vor contura armonia perfectă din ținuta ta.

De la outfituri de festival la ținute de stradă, de la look-uri business la unele casual, poșeta plic cu lanț este acel mic accesoriu care va adăuga la propriu un strop de strălucire oricărei ținute!

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Poșetă plic cu lanț" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Poșetă plic cu lanț" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.