Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Paltoane scurte elegante

Întâmpină vremea rece cu stil

La prima vedere ți s-ar putea părea că un palton îți poate acoperi ținuta pe care o porți, dar dacă știi cum să îl integrezi corect poate ridica valoarea stilistică a acesteia și mai mult.

De la debutul zilelor friguroase de toamnă până la sfârșitul iernii, paltoanele sunt nelipsite din garderoba oricărei fashioniste. Fie că îți plac croiurile ample sau le preferi pe cele mai structurate, odată cu venirea iernii trebuie să te orientezi spre paltoane scurte elegante. Chiar dacă majoritatea evenimentelor care cer o ținută elegantă au loc vara, acestea pot fii întâlnite și pe timpul iernii și nu poți risca să te prindă nepregătită.

Ceea ce face aceste paltoane scurte elegante să fie și mai versatile este că le poți asorta atât la ținute elegante din cap până în picioare sau le poți purta și la un outfit semi-formal pentru a adăuga o notă de clasă și stil.

Culoarea joacă un rol foarte important în crearea unui outfit plin de stil, cu atât mai mult când își dorești să obții un rezultat glamuros și o ținută elegantă. Își recomandăm să alegi nuanțe clasice de genul negru, bleumarin, sau crem pe care le poți asorta la orice ținută. Alegând paltoane scurte elegante, poți purta chiar și rochii sau fuste evazate iar prin alăturarea celor două elemente, silueta ta va avea structură iar zona taliei poate fii delimitată chiar printr-o curea sau un cordon.

Un lucru foarte important de care trebuie să ții cont atunci când alegi anumite piese în general, dar care se aplică și în cazul alegerii de paltoane scurte elegante este conformația corpului tău. Ai de ales între croiuri mai ample sau mai cambrate, mâneci mai strâmte sau mai largi, gulere simple sau mai complicate.

Cu cât aceste elemente sunt mai sofisticate, cu atât ținuta ta va fii mai glamuroasă și mai elegantă. Dar eleganța se poate atinge foarte ușor și prin elemente simple și croiuri drepte, caz în care se pune un foarte mare accent pe restul ținutei și chiar și pe atitudinea pe care o ai atunci când porți piesele.

Un palton scurt elegant de bună calitate trebuie să fie nelipsit din garderoba ta sezonul acesta pentru că te va face să te simți ca o femeie plină de stil!

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Paltoane scurte elegante" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Paltoane scurte elegante" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.