Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Jachete biker cu protecții

Simte-te în siguranță în orice situație!

Jachetele biker au depășit demult limitele pentru care au fost gândite, și anume cele pentru rideri. Pentru a fii și mai specifici, este vorba de jachete biker cu protecții care au rolul de a-i proteja în timpul cursei.

Ceea ce le face diferite jachetele biker cu protecții față de alte jachete este în primul rând croiul și materialele dar nu în ultimul rând protecțiile. Fie că vorbim de protecții incorporate strategic în interiorul jachetei sau lăsate la vedere dar într-un mod stylish, jachetele pot fii integrate și în ținutele de zi cu zi, fiind piese satement. Cele mai multe jachete biker cu protecții sunt confecționate din piele și pot fi purtate atât de bărbați cât și de femei.

Majoritatea pieselor sunt confecționate din piele, fapt care îți va oferi un aer mai dur ca și bărbat dacă le integrezi în ținute alături de alte piese în trend. Nici pentru femei, efectul nu este mai prejos, o astfel de jachetă oferindu-ți un aer de superioritate, dar îți păstrează trăsăturile feminine și sexi în același timp.

Când vine vorba e protecție, jachetele biker sunt construite în așa fel încât să apere riderii în cele mai vulnerabile locuri. Una dintre cele mai protejate arii este zona brațelor și a umerilor. Fiind purtate în timpul curselor de mare viteză, orice greșeală poate fii fatală, iar în sensul acesta o jachetă biker cu protecții poate face o mare diferență. Aceste protecții sunt defapt niște materiale mult mai dure care au rolul de a ameliora șocul și de a reduce cât mai mult eventualele traume care pot apărea în timpul unei curse.

Pentru a masca aceste protecții integrate în interiorul unei jachete, de obicei materialul care este de cele mai multe ori piele naturală, are mai multe cusături decât în mod normal, căpătând un aspect matlasat. Trecând de această latură funcțională a jachetelor biker cu protecții, acestea pot fii integrate cu ușurință în aproape orice ținută. Alături de jeanși sau fuste, cu rochii sau pulovere groase, o jachetă biker poate transforma radical orice ținută.

Fie că alegi să le porți într-o cursă nebună pe motocicletă sau în outfiturile tale zilnice, o jachetă biker cu protecții te va face să te simți în centrul atenției, atrăgând toate privirile.

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Jachete biker cu protecții" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Jachete biker cu protecții" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.