Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Haine de ploaie pentru ciclism

 

Bucură-te de sport pe orice vreme!

Pe mulți dintre noi, vremea de afară ne influențează într-un mod mult mai puternic decât de așteptăm, iar ploaia și zilele înnorate nu fac excepție.

Dacă una dintre activitățile tale preferate este mersul cu bicicleta, vremea poate avea un cuvânt de spus în privința aceasta. Atunci când e soare și cald afară, e mai mare plăcerea să ieși la o plimbare cu bicicleta, dar când plouă și e frig, se impun câteva măsuri care te vor proteja de ploaie și de umezeală.

Poți alege haine de ploaie pentru ciclism care constau de cele mai multe ori în pelerine special concepute pentru a-ți permite să pedalezi în condiții cât mai bune. Aceste pelerine seamănă foarte mult cu pelerinele clasice, dar au o anvergură mult mai mare care îți permite să stai în poziția clasică pentru a pedala, dar în același timp de protejează de ploaie.

Cele mai potrivite haine de ploaie pentru ciclism sunt acelea care iți protejează nu doar spatele și capul, ci și mâinile și o parte din picioare. În felul acesta vei avea parte de o protecție mult mai mare fără a risca să te uzi cu totul. Bine înțeles că din cadrul unei asemenea haine de ploaie pentru ciclism nu putea lipsi gluga. Rolul acesteia este deja bine cunoscut și consacrat de la jachete și geci iar protecția pe care ți-o oferă pentru zona capului nu poate fii înlocuită de nicio altă piesă.

Atunci când ne referim la haine de ploaie pentru ciclism, nu puteam exclude echipamentele profesionale pentru practicarea ciclismului ca sport, fie de performanță, fie ca și amator. Spre deosebire de pelerinele pentru mersul pe bicicletă ocazional, hainele de ploaie pentru ciclismul ca sport sunt puțin diferite.

Acestea arată ca și o jachetă normală cu fermoar, doar că cel care face diferența este materialul. Având nevoie de protecție împotriva ploii, cele mai populare materiale de acest gen sunt cele impermeabile, de tipul nailonului. Un astfel de model care îți urmează liniile corpului îți va permite să pedalezi nestânjenit dar în același timp îți va oferi protecția de care ai nevoie împotriva ploii.

Fie că practici acest sport la nivel de performanță sau ești doar amator de plimbări cu bicicleta, o haină de ploaie pentru ciclism trebuie să fie nelipsită atunci când vremea se înrăutățește!

Relevant pentru: ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Haine de ploaie pentru ciclism" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.