Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Genti de voiaj din piele

Călătoriile de doar câteva zile, fie că sunt de relaxare și recreere sau în interes de serviciu, îți pot crea anumite dificultăți în alegerea bagajului potrivit. În sprijinul tău vin gențile de voiaj din piele, numai bune pentru plecările de scurtă durată.

O geantă de voiaj din piele este diferită față de clasicul troller sau de un geamantan, atât din punct de vedere al materialului cât și al formei. O astfel de geantă are o formă mai puțin definită și pe care o poți observa cu adevărat doar atunci când este plină de lucruri. Materialul din care este confecționată o face să fie durabilă și o poți purta integrată în mai multe stiluri: de la o ținută business elegantă, la un look mai casual și relaxat.

Spre deosebire de un geamantan de dimensiuni medii, o geantă de voiaj este mult mai avantajoasă și poate la fel de încăpătoare. Atât pentru o călătorie cu mașina cât și pentru una cu trenul sau avionul, o astfel de geantă este foarte practică pentru că poate încăpea și într-un spațiu de dimensiuni mai mici mulțumită formei și materialului care o fac flexibilă și maleabilă.

Sub scaunul din față în avion, într-un portbagaj aglomerat sau în spațiul mic de depozitare din tren, geanta de voiaj încape cu succes fără a suferi deteriorări sau modificări. Geanta de voiaj din piele este perfectă mai ales pentru acele călătorii care nu îți permit să iei la tine mai mult decât un bagaj de mână, iar o astfel de geantă se va încadra cu succes în această categorie.

Pentru o călătorie de câteva zile, geanta de voiaj din piele poate adăposti o mulțime de lucruri, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, la accesorii și produse de îngrijire personală. Dacă ești atent la modul în care o transporți, poți lua asupra ta chiar și laptopul sau un aparat foto. Pentru obiectele de mici dimensiuni la care trebuie să ai acces mai rapid, gențile de voiaj din piele sunt prevăzute cu buzunare exterioare și sunt special compartimentate în interior, astfel încât să îți pui toate lucrurile în ordine.

Ori de câte ori călătorești pentru o perioadă mai scurtă, nu pierde ocazia de a apela la o geantă de voiaj din piele: este practică, încăpătoare și rezistentă, calități pe care ar trebui să le aibe orice geantă de călătorie.

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Genti de voiaj din piele" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Genti de voiaj din piele" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.