Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

De ce echipament ai nevoie pentru o tură de ski

Articole vestimentare necesare pentru un weekend pe pârtie

Deja suntem la jumătatea sezonului de iarnă, iar dacă până acum nu ai profitat de zăpadă, ar fi cazul. Pârtiile sunt pline în această perioadă, iar dacă te-ai hotărât că vrei să deprinzi tainele schiatului acesta este momentul oportun.

Trebuie, însă, să îţi pregăteşti din timp echipamentul de schi, deoarece acesta constituie o investiţie pe timp lung şi trebuie că toate elementele să fie alese correct.

Aşadar, de ce echipament ai nevoie pentru o tură de ski?

În primul rând achizitioneaz-ţi o jachetă de schi de calitate. Jacheta trebuie să fie compusă din mai multe straturi, cu o căptuşeală ce ţine de cald şi o membrană impermeabilă şi, de asemenea, cu proprietăţi de windstopper. Nu uita că vei avea nevoie şi de alte straturi de haine pentru a face faţă temperaturilor scăzute. Spre exemplu, un strat de bază care constă în îmbrăcămintea de corp şi un strat intermediar – un hanorac polar de cele mai multe ori.

Pantalonii de ski trebuie aleşi cu atenţie. Aceştia trebuie să fie confecţionaţi dintr-un material confortabil, şi să aibă întărituri la genunchi şi la baza piciorului pentru a te proteja în cazul eventualelor căzături.

Pe cap trebuie să ai neapărat o căciulă groasă şi neapărat, nu uita e casca de protecţie. Casca este obligatorie, deoarece nu numai că te protejează de frig şi umiditate, ci şi împotriva loviturilor şi ciocnirilor de pe pârtie.

Alege pentru picioare o pereche de ghete de munte, antiderapante, rigide. Acestea trebuie să aibă un material impermeabil pentru a putea rezista toată ziua cu ele în zăpadă, şi trbuie alese cu unul sau două numere mai mari pentru a permite purtarea lor cu ciorapi groşi, de lână, sau cu mai multe perechi de ciorapi.

Mănuşile de ski sunt şi ele importante. Trebuie să le porţi pentru a te proteja împotriva frigului, umezelii şi pentru a-ţi asigura un control bun. O alegere inspirată ar consta în nişte mănuşi cu construcţie inteligenta, în straturi, cu membrana Gore-Tex.

Ai grijă ca pe pârtie să te îmbraci inteligent! Nu vrei ca după prima tură de schi să renunţi pentru că ai răcit!

Și că tot vorbim despre schi, pentru cei pasionați, în perioada aceasta (16-20 Ianuarie 2016) puteți găsi multe pârtii pregătite pentru schi. Cum a nins abundent în ultima perioadă, pârtiile de la Semenic, Muntele Mic, Straja sau Parâng (cele mai apropiate de Timișoara) au straturi consistente de zăpadă, majoritatea peste 50 cm, deci se poate schia cu ușurință.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "De ce echipament ai nevoie pentru o tură de ski" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.