Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Costume clasice pentru bărbaţi

Aspecte de care să ţii cont în alegerea costumului

Un bărbat îmbrăcat în costum este instant mai sexy în ochii oricărei femei. Cu toate acestea, prea puţini sunt bărbaţii care îşi cumpără un costum de eventualitate. Cei mai mulţi pleacă în căutarea costumului perfect în momentul în care sunt puşi faţă în faţă cu un eveniment la care urmează să participe.

Purtarea costumului necesită câteva cunostinte de stil, în ceea ce priveşte asortarea acestuia şi optarea pentru acceosiile potrivite.

Iată ce costume clasice pentru bărbaţi sunt mai populare şi de ce să ţii cont atunci când le porţi.

Culorile tradiţionale ale unui costum clasic sunt:

 • Bleumarin
 • Gri închis
 • Gri deschis
 • Negru
 • Maro

Structura costumului clasic, poate fi în funcţie de tendinţe cu modele subtile, precum:

 • Dungi
 • Carouri

Chiar dacă pentru cei mai mulţi bărbaţi, costumul negru poate părea cel mai simplu de accesorizat, încearcă să mizezi pe alte nuanţe, în principal bleumarin sau gri.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când îţi cumperi un costum clasic:

 1. Alege un sacou cu întărituri, care să urmeze linia naturală a umerilor. Un sacou cu umerii buretați, mari, nu va da impresia de mai solid, ci dimpotrivă poate dezechilibra întreaga ţinută.
 2. Talia cambrată este cea care avantajează toate tipurile corporale. Dacă, însă, eşti atletic şi înalt optează pentru un costum cu talia mai înaltă. Iar dacă eşti mai corplent, o talie joasă, care să sublinieze V-ul format de revere te va avantaja, deoarece va da impresia unei siluete mai înalte.

Trebuie să mai ţii cont şi de faptul că talia sacoului închis la nasturi trebuie să vină un pic lejeră pe corp (dacă este prea mulată, costumul este prea mic, iar dacă stă largă, costumul este mare).

 1. Optează pentru un sacou cu un singur slit central la spate. Acesta avantajează orice siluetă. Chiar şi sacourile cu două slituri laterale sunt potrivite multor bărbaţi, însă acestea sunt ideale mai ales pentru evenimentele de tip black-tie.
 2. Lungimea pantalonilor: pantalonii trebuie să acopere pantoful la spate, până la nivelul tocului, astfel încât atunci când păşeşti să nu se vadă ciorapul. În cazul în care nu se potrivesc, ajustează-i la croitor!
 3. Alege întotdeauna pantaloni cu talie normală sau coborâtă. Talia înaltă poate să creeze un surplus de material pe picioare, conferindu-ţi un look neîngrijit.

Acum ai toate cunostiintele necesare pentru a-ţi alege costumul perfect!

Ce tip de costum pentru barbati o sa alegi ?

Relevant pentru: ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Costume clasice pentru bărbaţi" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.