Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Costum de baie întreg fără bretele

Câteva sfaturi pentru alegerea costumului

Costumele de baie întregi fără bretele  prezintă o caracteristică importantă care le diferențiază de alte costume, şi anume: partea superioară a costumului nu are bretele. Acest lucru face ca acest costum de baie să fie mai uşor sau mai greu de purtat în funcţie de siluetă.

Iată de ce să ţii cont dacă ai deja sau dacă urmează să îţi cumperi un costum de baie întreg fără bretele:

  • Este perfect pentru o sesiune de bronzare la plajă. Deoarece acest tip de costum nu are bretele nu va lăsa linii de bronz pe umeri sau pe gât. Astfel, vei putea obţine un bronz superb, uniform.
  • Ar fi recomandat să eviţi purtarea unui asemenea costum dacă vrei să înoţi. Din moment ce acesta nu are bretele, nu va sta fixat, astfel încât probabil va aluneca de îndată ce vei intra sub apă. În acest caz, cea mai bună variantă este să alegi un costum de baie intreg cu bretele care oferă mai mult sprijin.
  • Alege un costum cu push-up dacă ai bustul mic. Va sta mai bine fixat. Acest tip de costum întreg cu push-up este ideal pentru siluetele androgine. Ţine cont de faptul că iluzia unui bust mai voluminos poate fi creată cu ajutorul unui sutien căptuşit cu bureţei şi/sau cu volane.
  • Stai departe de acest tip de costum dacă ai un bust proeminent. De obicei acestea nu au o foarte bună susţinere, şi poţi avea surprize neplăcute. Totuși, daca o să cauți cu atenție o să vezi că pe piață există o mulțime de modele cu o susținere mai bună. Caută-le pe cele dotate cu un sistem de ridicare a bustului, în aşa fel încât să nu rişti un incident care să te lase cu sânii la vedere când îţi este lumea mai dragă.

Un costum de baie întreg cu bretele arată foarte bine dacă este ales cum trebuie. De asemenea, o culoare plăcută sau un imprimeu superb va reuşi să te scoată în evidenţă.

În cazul în care nu te simţi foarte încrezătoare când porţi acest costum şi crezi că îţi expune prea mult bustul, poartă o eşarfă foarte subţire pe umeri.

Simplu, nu?

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Costum de baie întreg fără bretele" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.