Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cizme îmblănite din cauciuc

Protejează-te de frig și de umiditate

O mulțime de cizme de iarnă arată bine la exterior și sunt foarte stylish dar la prima ploaie sau la prima ninsoare, se întâmplă ca apa să se infiltreze prin cusături și să pătrundă înăuntru.

Pentru a evita situațiile acestea de-a dreptul neplăcute, s-au creat cizmele îmblănite de cauciuc care îți oferă tot ce ți-ai putea dori de la o pereche de cizme pe timp de iarnă. Este cunoscut faptul că cizmele din cauciuc sunt perfecte atunci când vine vorba de zile ploioase sau cu ninsoare puternică, pentru că acest material împiedică apa să te ude la picioare. Dacă mai pui pe de-asupra și faptul că sunt îmblănite, vei obține cea mai fericită combinație pentru sezonul rece.

Căptușeala din interiorul unor cizme de cauciuc este una dintre cele mai grozave invenții pentru că îți va învălui picioarele într-un strat moale și cald, numai bun pentru zilele reci. O căptușeală îmblănită de calitate îți va ține mereu picioarele la o temperatura constantă și nu îți va permite să transpiri, lucru care poate fi o problemă la un anumit moment. Suntem cu toții familiarizați cu acele cizme clasice din cauciuc care nu au fermoare și sunt mai largi în jurul gambei.

Acest model îți permite să porți cizmele de-asupra pantalonilor, creând un strat de protecție și o izolație suplimentară. Sunt însă disponibile și modele de cizme imblanite din cauciuc mai scurte pe picior, cu șireturi, pe care le poți ajusta în jurul gleznei atât cât îți dorești tu să fie de strânse. Spre deosebire de modelul clasic, la acestea poți purta pantalonii fie peste, fie înauntru, fiind un model mai versatil care îți permite să faci mai multe combinații.

Cu siguranță vei îndrăgi cizmele îmblănite din cauciuc având atât de multe calități și îți vei dori ca și copiii tăi să le poarte, iar acest lucru chiar este posibil, deoarece cizmele îmblănite din cauciuc sunt disponibile pentru femei, bărbați dar și copii, cu atât mai mult cu cât ei sunt mult mai sensibili și mai vulnerabili, dar și mai jucăuși și neastâmpărați când vine vorba de bălți pline cu apă sau de zăpadă.

Fie că alegi un model clasic de cizme îmblănite din cauciuc sau un stil cu șireturi, ambele sunt perfecte pentru iarnă și te vei bucura de confortul pe care îl vei simți pe propria ta piele.

Relevant pentru: , ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cizme îmblănite din cauciuc" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.