Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cămașă lungă de bumbac

Toată lumea are în garderobă cel puțin o cămașă din bumbac, iar dacă acestea fac parte din uniforma ta zilnică, vor fi cu siguranță mai multe.

Dacă te numeri și tu în rândul acestor persoane, astăzi te sfătuim să ieși din zona ta de confort și să abordezi un nou model de cămașă: cămașa lungă din bumbac! Dimensiunile unei cămăși lungi de bumbac încep de undeva de la nivelul șoldului și pot ajunge până în dreptul genunchilor sau chiar mai jos. Lungimea pe care o astfel de cămașă o are, o poate transforma foarte ușor într-o rochie din bumbac pe care o poți purta fără altceva pe dedesubt.

Dacă încă nu ai un model de camasa lunga din bumbac, poți apela cu încredere la garderoba iubitului. Poți compune outfituri foarte sexi și feminine pornind de la o astfel de cămașă pe care o poți purta băgată într-o fustă conică în partea din față. Partea din spate o poți lăsa peste fustă, iar datorită volumului mare din partea de sus și a celui oferit de fusta conică în partea de jos, ținuta va avea o continuitate și o structură bine definită. O pereche de pantofi cu toc este exact elementul care lipsește pentru a-ți alungi picioarele și implicit întreaga siluetă.

O cămașă lungă din bumbac care depășește zona genunchilor este cu siguranță o piesă statement care va atrage orice privire. Fiind atât de lungă este necesar să aibe fie un volum mai mare în partea de jos, fie anumite crăpături pe părțile laterale care să îți permită să pășești nestingherită.

Indiferent de modelul ales, mare lucru nu mai este de făcut la o asemenea ținută pentru că această cămașă face deja toată treaba. Cu toate acestea, poți accesoriza cu o centură în zona taliei și cu alte elemente precum o pălărie, o pereche de ochelari de soare și niște sandale cu talpă ortopedică sau o pereche de botine, în funcție de sezon.

Bumbacul este un material ușor de purtat și plăcut la atingere în orice sezon, iar o cămașă lungă de bumbac va fi cu siguranță o piesă de rezistență în ținutele și în garderoba ta!

Nu sunt comentarii la "Cămașă lungă de bumbac" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cămașă lungă de bumbac" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.