Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

BMW cuprins de falcari pe A1

Un autoturism BMW seria 5 GT a fost cuprins de placari in ziua de sambata, intre Timisoara si Lugoj. Cei trei ocupanti ai masinii au reusit sa iasa din masina in timp util, inainte de sosirea pompierilor.

Conform resprezentatilor ISU, incendiul a izbucnit la km 476 al autostrazii, pe sensul de deplasare Timisoara – Lugoj, fiind trimis un detasament de pompieri. Cauza incendiului este inca necunoscuta, urmand a fi stabilita in urma investigatilor, circulatia fiind oprita pana la stingerea incendiului.

Nu sunt comentarii la "BMW cuprins de falcari pe A1" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "BMW cuprins de falcari pe A1" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.