Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Articole sportive pentru bărbaţi

Alege-le în funcţie de activitatea practicată

După o activitate fizică intensă, indiferent că este vorba de mersul la sală, jogging, baschet sau altceva, te simţi extenuat. Crezi sau nu şi hainele pe care alegi să le porţi joacă un rol foarte important şi te pot ajuta să te simţi mai bine sau mai rău după antrenament.

Hainele pentru sport

Chiar dacă bumbacul este văzut ca un material potrivit pentru activităţile sportive deoarece absoarbe transpiraţia, dimpotrivă, acesta poate intensifica disconfortul, având în vedere că nu se usucă prea rapid. Tocmai de aceea, noi îţi recomandăm să porţi haine din materiale sintetice care lasa pielea să respire îndepărtând sudoarea, evaporându-se rapid şi păstrând corpul la temperatura optimă. Astfel, unele articole sportive care conţin polipropilenă sau ţesături precum Coolmax sau Supplex sunt o alegere bună deoarece permit evaporarea transpiraţiei, fără ca îmbrăcămintea să rămână udă şi să te simţi inconfortabil.

Asigură-te şi că îmbrăcămintea pe care o alegi este potrivită ca mărime şi potrivită tipului de antrenament pe care intenţionezi să îl faci. În general, optează pentru haine confortabile, croite în aşa fel încât să îţi ofere libertatea de mişcare. Hainele prea largi, pot părea comode, însă te pot incomoda în ceea ce faci.

Încălţămintea pentru sport

În ceea ce priveşte incaltaminea, aceasta trebuie să fie potrivită şi foarte confortabilă, în primul rând pentru sănătatea ta şi performanta pe care vrei să o obţii. Chiar dacă hainele sunt foarte importante şi încălțămintea este la fel. Însă înainte gândeşte-te ce tip de activitate fizică vrei să faci.

Pentru alergat, alege nişte adidaşi care îţi oferă confort, stabilitate şi tracţiune maximă. Aceştia trebuie să fie uşori şi flexibili.

Dacă intenţionezi să te plimbi mai mult alege nişte pantofi sport care să susţină mişcările naturale ale piciorului, iar dacă vrei să joci volei, fotbal, baschet sau alte asemenea sporturi de exterior, îndreaptă-ţi atenţia către pantofi sport cu o talpă stabilă, robustă, care să îţi susţină piciorul în timpul mişcărilor pe care le faci.

Nu te axa doar pe un singur tip de echipament pentru sporturile pe care le practici. Alege-ţi articolele sportive în funcţie de nevoi şi astfel te vei bucura de o experienţă pe cât de extenuantă, pe atât de relaxantă!

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Articole sportive pentru bărbaţi" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.