Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
YesAdvice: Clinica de chirurgie plastica in Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

YesAdvice: Clinica de chirurgie plastica in Timisoara

Chirugia plastica nu mai este, de foarte mult timp, doar un moft pentru cei cu multi bani. In momentul de fata, chirurgia plastica reprezinta un instrument util venit in ajutorul celor care doresc sa corecteze anumite defecte vizuale sau care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic pentru a-si usura viata (datorita unor necesitati de la lucru, spre exemplu). Tododata, chirurgia plastica a devenit mai accesibila din punct de vedere al costurilor, dar mai performanta prin proceduri si considerabil mai sigura, daca ne referim la sanatate.

Yes-Timisoara va propune astazi, in rubrica YesAdvice, pe doamna Doctor Danila Olariu, din Timisoara, un medic specialist cu o experienta vasta in acest domeniu. Pe site-ul doamnei Doctor se pot gasi listate procedurile medicale pe care le poate efectua pentru pacienti:

Produceri chirurgicale:

 • lifting facial
 • liposuctie
 • marirea sanilor
 • micsorarea sanilor
 • reconstructia sanilor
 • otoplastie
 • ridicarea sanilor

Proceduri nechirugicale:

 • Corectarea ridurilor
 • Rejuvenare faciala
 • Tratament botox
 • Marirea buzelor (cu acid hialuronic sau injectare de silicon)

Pe site-ul doamnei Doctor am gasit o fraza care noua, celor de la Yes-Timisoara, ne place:

Frumusetea noastra, a oamenilor, vine din interior, insa, datorita progreselor medicale, avem, in zilele noastre, oportunitatea de a oglindi cele mai frumoase sentimente interioare, pe un chip stralucitor si senin.

Asa cum am mentionat si in parte parte a recomandarii noastre de astazi, chirurgia estetica nu mai este doar un moft. Poate ajuta o femeie in recuperarea post-tratament, ii poate restabili increderea si oferi un confort psihic pe care poate ca l-a pierdut, in momentul diagnosticarii. Procedurile tot mai avansate, cresterea vitezei tratamentului si profesionalismul unui doctor cu experienta pot ajuta o persoana cu probleme sa isi (re)capete stralucirea, mai ales fizic.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "YesAdvice: Clinica de chirurgie plastica in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.