Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Vrei sa iti cumperi o masina second-hand? Iata la ce detalii sa fii atent! - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Vrei sa iti cumperi o masina second-hand? Iata la ce detalii sa fii atent!

Decizia de a achizitiona o masina este un moment important care necesita planificare si construirea de puncte pro si contra asupra deciziei. Mai intai, trebuie sa te asiguri ca iti doresti cu adevarat o masina la mana a doua si ca stii ce presupune aceasta conditie de “mana a doua” a masinii.

Drept principal avantaj in favoarea achizitionarii unei masini second-hand, sta pretul mai mic al masinii si posibilitatea de a negocia. Mai mult, la acelasi pret, o masina second-hand poate dispune de mai multe dotari decat una noua.

Cum verificam masina?

Insa nu tot ce straluceste este neaparat si de calitate. In spatele unei masini second-hand, pot fi ascunse o gramada de detalii de luat in considerare. Masina poate a fost implicate in accident in trecut sau poate a avut parte de reparatii facute “la suprafata”. Mai mult, certificatul de garantie lipseste si, cel mai probabil, au fost incalcati termenii garantiei. Daca cumperi o masina la mana a doua, investitia ta este si ultima deoarece nu este nimeni interest de o masina la mana a treia, exceptand situatia in care masina este destul de noua si va mai ramane in uz minim 6-10 ani.

(P) Indiferent daca masina ta este noua sau second hand, trebuie sa stii ca poti achizitiona piese auto noi de la cel mai mare magazin online pe domeniu din Romania.  Indiferent ca te intereseaza piese Volkswagen sau piese Nissan, prin PieseAutoShop ai costuri corecte, consultanta in alegerea unui brand potrivit asteptarilor tale legate de calitate si costuri si livrare in cel mai scurt timp.

La ce trebuie sa fim atenti?

Aveti grija la aspectul exterior al masinii. Farurile sunt un indicator bun pentru vechimea masinii. Inspectati orice zgarieturi, verificati vopseaua. De obicei, pe geamurile masinii scrie data de fabricatie a acestora. Verificati daca pe toate geamurile este inscriptionata aceeasi data de fabricatie si ca nu a fost unul dintre geamuri schimbat ulterior.

Daca faci o proba cu masina, verifica franele – franeaza brusc si treptat pentru a vedea cum reactioneaza masina. Ia cateva gropi in traseu pentru a vedea daca articulatia masinii este in regula. Pedalele nu trebuie sa fie nici prea stranse, nici prea moi iar sistemul de directie trebuie sa mearga ca “uns”, semn ca transmisia se face bine. Verifica si telescoapele masinii, fie cand aceasta este in stationare – apasand pe ea pe directia jos-sus – fie cand aceasta este in mers, incercand sa treci cu viteza ceva mai mare peste damburi.

O data ce toate acestea sunt verificate de catre tine si nu ai depistat nicio problema, este recomandat sa duci masina si la un mecanic specializat pentru o verificare amanuntita. Daca masina trece verificarea cu brio si ai aflat deja care sunt punctele slabe ale masinii si, daca aceste puncte slabe echilibreaza punctele forte ale acesteia, poti trece direct la faza de negociere a pretului masinii.

O masina second-hand poate fi o solutie eficienta si o alegere buna pentru cei cu un buget limitat sau pentru soferii incepatori.

Relevant pentru: , , ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Vrei sa iti cumperi o masina second-hand? Iata la ce detalii sa fii atent!" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.