Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Timisoara se misca la Timotion - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Timisoara se misca la Timotion

  • Categoria: Yes Timisoara
  • Data: 25 Aprilie 2015
  • Locatia: Parcul Rozelor din Timisoara
  • Zona:

Un grup de voluntari din Alergotura alaturi de cativa parteneri din Timisoara vor organiza in data de 25 Aprilie 2015 un eveniment sportiv cu 5 probe de alergare, eveniment la care pot participa mai multe persoane care vor sa alerge, indiferente de nivelul la care se afla.

Aceasta competitie vrea sa incurajeze timisorenii sa vina la alergare si sa doneze taxa de inscriere la eveniment pentru un proiect in interesul comunitatii locale.

„Conceptul Timotion are ca nucleu importanța educației atât în ceea ce privește propria sănătate, cât și spiritul civic și implicarea în proiectele comunității din care facem parte. Dorim să încurajăm timișorenii să vină la alergare, să vadă că este ușor și plăcut după ce sunt depășite barierele de confort. Un alt aspect pe care-l urmărim este încurajarea donațiilor. Și noi suntem datori să ajutăm comunitatea. Un obiectiv al Timotion este să încurajăm persoanele de toate vârstele să adopte spiritul filantropiei, să doneze puțin, să conștientizeze că un număr mare de donații mici poate să ajute la îndeplinirea unor obiective mari. Și nu în ultimul rând, sperăm ca acest eveniment să fie unul plăcut, un prilej de petrecere a timpului liber alături de familie, prieteni, colegi”, a spus Cristina Potra Mureșan, managerul proiectului.

Inscrierile pentru eveniment vor fi disponibile pe siteul timotion.ro. Proiectul beneficiaza de sprijin din partea Primariei Municipiului Timisoara, a Consiliului Judetean Timis si a sponsorilor.

Competitia va avea loc in Parcul Rozelor in data de 25 Aprilie si va cuprinde urmatoarele probe:

– Cursa pentru incepatori (2 km)
– Cursa pentru părinți cu copii în cărucior sau în baby-wrap (1 km)
– Cursa “distractie pe roti” – role si fotoliu rulant (1 km)
– Crosul Visma (6 km)
– Semimaraton (21 km)

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Timisoara se misca la Timotion" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.