Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ziua portilor deschise la Politia Locala Timisoara

Politia Locala din Timisoara marcheaza ziua Politiei Locale in data de 21 mai, iar cu doua zile inainte, intre orele 10 si 13, acestia asteapta doritori la sediul institutiei de pe strada Avram Imbroane nr. 54 pentru a vedea sediul institutiei, birourile, sala de festivitati, sala de sport, dar si sa afle care sunt atributiile acestora si materialele de care se folosesc in munca de zi cu zi precum motoscutere, biciclete sau autovehiculele de patrulare.

Ziua Portilor deschise la Politia Locala din Timisoara a ajuns la editia cu numarul 5.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ziua portilor deschise la Politia Locala Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.