Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Un nou consulat onorific in Timisoara: cel al Mexicului

Luni 29 Mai 2017 a avut loc evenimentul de deschidere al consulatului Onorific al Mexicului in Timisoara, sub patronajul Ambasadei Mexicului in Romania, in prezenta ambasadorului Mexicului in Romania, Arturo Trejo.

La acest eveniment au fost prezenti presedintele corpului consular din Timisoara, Rolf Maruhn – care este si consul al Germaniei in Timisoara, membri din Corpul Consular, reprezentanti ai autoritatilor locale din Prefectura Timis, CJ Timis si Primaria Municipiului Timisoara, directorul CCIAT, Florica Chirita, a rectorului UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea si a reprezentantilor mediilor universitar, academic si de business din Timisoara.

În funcția de consul onorific al Mexicului în Timișoara a fost numit dr. Adrian Bădescu, având circumscripție consulară în județele Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Mehedinți, cu un mandat de patru ani. Dr. Adrian Bădescu este acționar și manager al Clinicilor Medici’s din Timișoara și membru activ al Clubului Rotary Timișoara (președinte 2017-2018).

Mexicul reprezintă a 15-a economie a lumii, făcând parte din grupul economic G20 și reprezintă unul dintre mai noii și puternicii jucători, alături de China, India, Rusia sau Brazilia. Conform datelor Băncii Mondiale, PIB-ul Mexicului se ridică la 1.144 miliarde USD și deține o populație de 127 de milioane de locuitori (World Bank 2015). Deține numeroase bogății mondiale, argint (numărul unu în lume), zinc, aur, cupru etc. Este principala destinație turistică a Americii Latine și a doua destinație turistică din America.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Un nou consulat onorific in Timisoara: cel al Mexicului" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.