Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Un ajutor in calcarea camasilor

Statiile de calcat cu aburi sunt niste electrocasnice utile in casa oamenilor reusind sa ofere performanta inalta in eliminarea eficienta a cutelor pe o gama de tesaturi. De asemenea, statiile de calcat cu aburi sunt foarte usor de folosit, oferind eficienta intr-un timp foarte scurt fiind o investitie ce merita toti banii. Astfel, in timp, importanta statiilor cu aburi a crescut, iar popularitatea sa a devenit tot mai mare, existand tot mai numeroase modele iesite pe piata din fabrici.

Desi sunt ceva mai scumpe decat un fier de calcat simplu, statiile de calcat cu aburi sunt foarte performante si usor de folosit, reusind sa devina astfel un lucru necesar in casa omului. Astfel, daca esti decis sa achizitionezi o statie de calcat cu aburi, alege-o pe cea mai buna si nu te ingrijora, iti va fi foarte utila in scurt timp.

Masina de calcat

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le detine o masina de calcat este ca aceasta este foarte blanda cu rufele. Astfel, in comparatie cu fierul de calcat simplu si temperaturile sale foarte ridicate, temperaturile scazute aplicate de masina de calcat hainelor sunt mai putin daunatoare materialului, toate ramanand cum ar trebui sa fie, iar petele stralucitoarele si accidentele in timpul calcarii intrand in domeniul trecutului.

Pentru a putea folosi o masina de calcat va trebui sa asezi rufele in locul in care sunt prinse si sifonate. Daca ai executat cu bine primul pas urmeaza sa selectezi programul de calcare potrivit, iar aer cald va curge prin manechinul care va incepe sa se umfle pe tot parcursul procedurii.

Astfel exista 12 programe pentru diverse tipuri de rufe sifonate sau prinse. La sfarsitul unei astfel de proceduri care tine aproximativ sase minute si jumatate, este aplicat aer rece pentru a termina treaba.

Daca totusi doresti sa ramai la vechea metoda cu clasicul fier de calcat va trebui sa deti o masa de calcat portabila, destul de mica si pliabila, avand o rezistenta crescuta la caldura. Pretul mesei de calcat poate porni de la 50 de lei si creste in functie de producator si de calitatea materialului din care este facuta.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Un ajutor in calcarea camasilor" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.