Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Trei vagoane dezafectate au luat foc in gara Timisoara Nord - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Trei vagoane dezafectate au luat foc in gara Timisoara Nord

Un incendiu a afectat duminica seara gara de nord din Timisoara, fiind afectate patru vagoane trase pe o linie in spatele garii, toate acestea fiind dezafectate.

Incendiul a fost mai puternic la unul dintre vagoane, care a fost distrus in totalitate, in timp ce restul de trei vagoane au fost avariate serios.

Pompierii military au intervenit cu trei autospeciale si 16 subofiteri pentru a stinge incendiul. Dupa primele investigatii se pare ca nu exista victime, dar acest lucru va fi mai cert dupa ce pompierii vor inspecta ce a mai ramas din vagoane.

Cel mai probabil s-a intamplat acelasi lucru ca la fiecare incendiu din gara de Nord din Timisoara. Oamenii strazii si-au gasit acolo un adapost si au pornit un foc, acesta extinzandu-se apoi rapid in vagoane.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Trei vagoane dezafectate au luat foc in gara Timisoara Nord" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.