Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Tramvaiele Armonia blocate in centrul Timisoarei

Circulatia tramvaielor in zona spitalului de Copii a fost data peste cap in data de 15 Noiembrie 2016 dupa ce un tramvai Armonia s-a defectat. Din cauza acestui incident, nu mai putin de 10 tramvaie au ramas blocate pe sine in spatele acestuia, oamenii trebuind sa astepte minute in sir pentru repararea acestuia.

Circulatia a fost reluata dupa cateva zeci de minute, dupa ce garnitura de armonia a fost dusa in depou. Directorul RATT, Ioan Goia, a spus ca a fost un blocaj la nivelul motorului tramvaiului, la alimentarea cu energie electrica, fiind nevoie de o resetare a partii electrice.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Tramvaiele Armonia blocate in centrul Timisoarei" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.