Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Trafic in crestere pe Aeroportul din Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Trafic in crestere pe Aeroportul din Timisoara

Aeroportul International din Timisoara are o crestere a numarului de pasageri, in special datorita sosirii unui operator low-cost. In luna Februarie 2017 au tranzitat aeroportul din Timisoara nu mai putin de 113 000 de pasageri, o crestere cu 68 % a numarului de pasageri fata de aceeasi luna a anului trecut, cand au trecut prin aeroportul din Timisoara doar 67 225 de pasageri.

Primele doua luni ale anului au adus 226 000 de oameni prin aeroportul din Timisoara, o crestere de 71 % fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cei de la aeroportul din Timisoara spun ca numarul de zboruri a crescut cu 53 %, fiind inregistratate 2730 de curse in ultimele doua luni, comparativ cu 1786 de curse inregistrate in 2016. In luna februarie au fost cu 45 % mai multe zboruri, 1333 comparativ 920.

Destinatiile cele mai folosite de pasageri, atat la plecari, cat si la sosiri in Timisoara au fost Bucuresti, Londra si Munchen.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Trafic in crestere pe Aeroportul din Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.