Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Tir cu frigidere rasturnat langa Deta

DN59 a fost blocat timp de 4 ore pe 16 Martie, dupa ce un tir care transporta frigidere s-a rasturnat de-a latul pe centura orasului Deta, in urma unui derapaj intr-o curba, fiind blocata toata soseaua.

Tirul era condus de un sofer sarb, care a pierdut controlul volanului si a derapat. Din fericire, barbatul a fost scos la timp de pompieri.

La locul intervenţiei a fost găsită o victimă rănită, conştientă, dar neîncarcerată care a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă pentru transportul la spital”, explică plutonier adjutant Mugurel Ioja, de la ISU Banat.

A fost nevoie de cateva utilaje speciale pentru a ridica tirul de pe latul drumului, traficul fiind blocat pe centura Deta timp de 4 ore, majoritatea masinilor fiind nevoite sa intre prin Deta pentru a ajunge la vama Morativa sau la Oravita.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Tir cu frigidere rasturnat langa Deta" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.