Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Tir cu frigidere rasturnat langa Deta

DN59 a fost blocat timp de 4 ore pe 16 Martie, dupa ce un tir care transporta frigidere s-a rasturnat de-a latul pe centura orasului Deta, in urma unui derapaj intr-o curba, fiind blocata toata soseaua.

Tirul era condus de un sofer sarb, care a pierdut controlul volanului si a derapat. Din fericire, barbatul a fost scos la timp de pompieri.

La locul intervenţiei a fost găsită o victimă rănită, conştientă, dar neîncarcerată care a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă pentru transportul la spital”, explică plutonier adjutant Mugurel Ioja, de la ISU Banat.

A fost nevoie de cateva utilaje speciale pentru a ridica tirul de pe latul drumului, traficul fiind blocat pe centura Deta timp de 4 ore, majoritatea masinilor fiind nevoite sa intre prin Deta pentru a ajunge la vama Morativa sau la Oravita.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Tir cu frigidere rasturnat langa Deta" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.