Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Terenuri pentru tinerii sub 35 de ani la Ghiroda

Daca ai sub 35 de ani si doresti sa iti construiesti o locuinta in apropiere de Timisoara, comuna Ghiroda e una din locatile care incearca sa te convinga sa vii acolo.

Primarul din Ghiroda a declarat ca in urmatoarea perioada se vor parcela mai multe suprafete de teren din zona noua a comunei, iar cand documentele vor fi intocmita, se vor putea preluat cereri de terenuri. Vor fi puse la dispozitie in jur de 100 de parcele de cel putin 300 de metri patrati.

Pentru a va incadra si a primi o astfel de parcela, trebuie sa indepliniti cateva conditii: trebuie sa aveti pana in 35 de ani, sa aveti domiciliul in comuna Ghiroda si sa dovediti ca puteti incepe constructia unei case intr-un an de zile, pentru ca daca nu veti incepe constructia, veti ramane fara teren.

Asadar, daca locuiti in Ghiroda si vreti sa va construiti o casa, aceasta este o oportunitate foarte buna.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Terenuri pentru tinerii sub 35 de ani la Ghiroda" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.