Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Se opreste apa in mai multe zone din Timisoara – 30 Mai 2017

Mai multe zone din Timisoara vor ramane fara pentru mai multe ore in data de 30 Mai 2017, intre orele 9 si 15.

Mai precis locuitorii de pe strazile Baritiu, Garii si Nicolae Titulescu, intre Pop de Basesti si Baritiu. Cand se va relua alimentarea, este posibil ca apa sa fie tulbure, timisoreniilor care au aceasta problema recomandanu-se sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Se opreste apa in mai multe zone din Timisoara – 30 Mai 2017" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.