Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

S-a lansat licitatia pentru centura de sud a Timisoarei

S-a lansat oficial licitatia pentru construirea unei portiuni din centura de sud a Timisoarei. Astazi s-a publicat pe sistemul de licitatii publice documentatia de atribuire pentru realizarea proiectarii si executiei variante de ocolire Timisoara Sud.

Licitatia a fost lansata, iar in perioada urmatoare ramane sa vedem ce firme vor depune ofertele si care va fi firma castigatoare ce va construit bucati de centura.

Documentaria a fost trimisa spre ANAP de presedintele CJ Timis, Calin Dobra.

Lungimea totala a variantei de ocolire Timisoara (centura de sud a Timisoarei) este de 25.690 kilometri, varianta fiind de fapt un drum national nou la standarde europene. Drumul va ocoli Timisoara si va trece prin Bucovat, Mosnita Noua, va ocoli Girocul si Chisoda si probabil va iesi la intersectia cu Peciu de pe DN59.

Va mai dura ceva timp pana cand centura sud va fi finalizata, dar faptul ca s-au facut primii pasi e un lucru binevenit

[…] stire recenta despre Centura Sud a Timisoarei mi-a atras atentia. Intr-un final s-a lansat licitatia pentru studiul de fezabilitate […]

Lasa un comentariu la "S-a lansat licitatia pentru centura de sud a Timisoarei" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.