Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restrictii pe A6 in anumite intervale orare

Autostrada A6, mai precis bucata care face legatura dintre A1 si centura Lugojului, e in continuare plina de restrictii din cauza lucrarilor de consolidare a taluzului. Restrictiile vor fi insa mentinute doar intre orele 8 si 17.

Mai precis, in acel interval orar se va circula doar pe o banda in anumite zone si se va impune o restrictie de 60 km/h. Dupa ora 17 insa se va circula normal pana la finalizarea lucrarilor la taluz, undeva in cursul anului 2016.

Saptamana trecuta au avut loc noi alunecari de teren in zona între km 3+500 şi 3+650, locatie unde dealul a alunecat din nou, in special datorita ploilor din ultima perioada.

Relevant pentru: ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restrictii pe A6 in anumite intervale orare" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.