Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Realizarile SDM pentru 2016: 177 de locuri de parcare noi

Societatea de Drumuri Municipale din Timisoara a amenajat anul trecut doar 177 de locuri de parcare in Timisoara pe tot parcursul anului 2016, investind in jur de 1 milion de lei in realizarea acestora.

Parcarile au fost realizate pe urmatoarele strazi:

– 24 locuri pe strada Hebe
– 40 locuri pe strada Luceafarul
– 40 locuri pe strada Soarelui
– 73 locuri in zona Steaua

Chiar daca nu au investit foarte multi bani in realizarea de parcari, se asteapta un 2017 mai productiv, mai ales pentru incasarile au depasit 35 de milioane de lei, fara TVA. Din aceasta suma, 6.7 milioane de lei au venit de la soferii care platesc parcarea in oras. Problema e ca sistemul de TelPark din Timisoara inca mai are lacune si ar putea fi imbunatatit, pentru o mai buna buna folosire si colectare a banilor din parcari.

Societatea de drumuri si poduri a mai castigat bani din licitatiile castigate de la Primaria Timisoara (1.3 milioane de lei), intretinerea si repararea strazilor din Timisoara (13.7 milioane lei), iar restul de 13 milioane au fost incasati din servicii de curatenie sau inchirieri de spatii din constructii civile sau vanzari de materiale.

In plus acestia au mai incasat inca 10 milioane de lei din lucrari efectuate pe raza judetului, in localitatile Sinandrei, Birda, Nitchidorf si Ghilad.

Cu toate aceste incasari, e ciudat ca cei de la Societatea de Drumuri Municipale nu are un profit. Iar in 2017 vor avea un profit si mai mare, pentru ca acestia se vor ocupa de intretinerea strazilor de piatra cubica si de semnalizarea rutiera si semaforizarea din Timisoara. In plus, vor primi si serviciul de inretinere al trotuarelor si strazilor din oras prin atribuire directa. Asta in contextul in care SDM are 309 angajati in total.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Realizarile SDM pentru 2016: 177 de locuri de parcare noi" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.