Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Pregatiri pentru Zilele Veveritei in Buzias

Zilele Veveritei si Zilele culturii buziesene vor fi organizate in aceasi perioada in statiunea balneara de la Buzias, mai precis in perioada 31 mai – 4 iunie 2017, cand sunt programate o serie de evenimente culturale.
Primarul orasului Buzias, Sorin Munteanu, spune ca agenda culturala e in mare parte stabilita, si ca pana la eveniment, coloniada de la Buzias va fi terminata in proportie de 95 %.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Pregatiri pentru Zilele Veveritei in Buzias" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.