Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

O scoala din Timisoara nu mai are de 4 luni un profesor de matematica

Elevii a patru clase de a VI si VII de la Scoala Generala 21 din Timisoara nu mai au de peste patru luni de zile un profesor de matematica.

Si asta pentru ca profesorul de matematica care ar fi trebuit sa predea la aceste clase este in concediu, fie medical, fie de odihna, de peste 4 luni.

Parintii revolati au mers la scoala pentru a cere socoteala directorului, iar pentru moment acestia au gasit un profesor suplinitor pentru a putea preda orele de matematica ramase, urmand ca dupa terminarea concediilor, profesorul de matematica titular sa revina sa predea restul de ore.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "O scoala din Timisoara nu mai are de 4 luni un profesor de matematica" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.