Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

O masina a luat foc pe A1 intre Nadlac si Arad

O masina care circula pe autostrada intre Arad si Nadlac a luat foc pe raza localitatii Pecica, pe sensul de mers de la Nadlac spre Arad. In masina se aflau doua persoane, care au avut timp sa iasa din masina inainte ca incendiul sa se extinda si au sunat la 112.

Alti participant la trafic au incercat sa stinga focul cu extinctoarele, insa incendiul s-a extins rapid si masina a fost distrusa in totalitate.

La fata locului a ajuns rapid o autospeciala de stingere a incendiilor din cadrul Detasamentului de Pompieri Arad, care a stins focul pana la urma.

Dupa primele cercetari, se crede ca focul a pornit de la un scurt circuit electric produs la masina. In urma acestui incident traficul rutier pe A1 a fost blocat pana la lichidarea incendiului.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "O masina a luat foc pe A1 intre Nadlac si Arad" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.