Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Măștile și mănușile, obligatorii în Timișoara începând cu 25 Aprilie 2020

Primarul Nicolae Robu a anunțat că în urma unei decizii a administrației locale, începând cu data de 25 Aprilie 2020 orice cetățean care iese din casă trebuie să poarte o mască pe față în spații publice, iar mănușile sunt necesare în cazul în care cetățenii folosesc mijloacele de transport public sau se află în spațiile închise ale structurilor publice și private în care se desfășoară relații cu publicul.

Nu e necesară neaparat folosirea măștilor profesionale, se permite și folosirea eșarfelor sau a altor materiale cu care se acoperă zona gurii și a nasului.

Unii cetățeni și-au manifestat nemulțumirea pe facebook, iar alții au cerut măști de la primărie, de unde a venit răspunsul obișnuit al primarului:

P.S. Citind “comment”-urile, simt nevoia sa fac urmatoarea adaugire:
Stimati compatrioti cu pretentia sa vi se dea masti, manusi, dezinfectant, dispersor etc!

Eu nu pot fi populist, cu orice risc, inclusiv cu riscul de a nu mai fi votat! Eu am constiinta si nu fac nimic contra constiintei mele, pt a fi placut / pe placul cuiva!

Asadar, cu respect, va rog frumos, nu mai pretindeti sa va dea Primaria masti, manusi, dezinfectanti, dispersoare etc! Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie sa si le procure fiecare, tinand de viata privata a fiecaruia, de sanatatea fiecaruia! Doar in comunism “se dadea”, se dadea umilind dand, sa ne aducem aminte, cei ce-am trait asta, sa le facem cunoscut celor ce n-au trait asa ceva, pt a-i motiva sa se pazeasca!”

Nicolae Robu pe facebook, 22 Aprilie 2020

Hotărârea intră în vigoare de sâmbătă, deci în următoarele 3 zile încă se va putea merge pe stradă fără mască sau eșarfă, timp suficient, conform primarului, ca fiecare cetățean să își cumpere ceva pentru a își acoperi fața și a ajuta la răspândirea coronavirus.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Măștile și mănușile, obligatorii în Timișoara începând cu 25 Aprilie 2020" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.