Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Majorare de capital la Colterm Timisoara - 18 milioane de euro din bugetul local - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Majorare de capital la Colterm Timisoara – 18 milioane de euro din bugetul local

Primarul Nicolae Robu spune ca in aceasta iarna timisorenii nu vor ramane fara apa calda sau caldura, dupa ce acestia i-a convins marti pe consilierii locali sa aprobe o majorare de capital pentru Colterm.

Colterm e una din companiile cu probleme din zona Timisoarei, iar in urma acestei mutari reprezentatii din consiliul local au spus ca cei de la Colterm au doua luni sa prezinte planul de redresare al companiei. Ramane de vazut daca acestia vor reusi in aceasta perioada sa puna in aplicare un plan bine definit pentru a scoate societate din aceasta situatie.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Majorare de capital la Colterm Timisoara – 18 milioane de euro din bugetul local" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.