Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Locuri de munca de pe internet

Intr-o perioada in care bugetul pe 2015 e o necunoscuta iar locurile de munca par a fi tot mai greu de gasit, solutia vine din partea de online. Daca ati incercat sa faceti rost un loc de munca in Arad in ultima perioada si nu ati reusit la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca, puteti sa aruncati un ochi si online, pentru ca sunt peste 50 de joburi in Arad doar pe un site pe care l-am gasit noi. Daca va depuneti CV-urile online aveti sanse mari sa fiti chemati la un interviu daca va incadrati specificatilor.

Locurile de munca sunt diverse, incepand de la consilier client retail, consultant asigurari de viata, Inginer sistem pentru managementul calitatii pana la sef de depozit.

Se cauta de munca si in judetul Arad, iar daca nu va incadrati la vreunul din posturile cerute pe piata muncii, puteti sa faceti si cateva cursuri de perfectionare pentru cateva luni pentru a avea mai multe sanse la angajare in viitor.

Se cauta foarte mult agentii de vanzari, lucratorii in confectii dar si sudori si muncitori in constructii. De exemplu in Bacau a fost recent un targ de locuri de munca in care se cautau in special oameni care sa lucreze in confectii, fiind cateva fabrici de confectii din zona care isi cautau oameni buni in acest domeniu.

Odata cu masura de reducere a CAS-ului cu 5 puncte procentuale, multi oameni care au fabrici sunt mai tentati sa angajeze si sa arunce bani in oameni pentru o crestere a productiei.

Vor mai fi si la inceputul anului urmator targuri de joburi in Arad, dar puteti arunca oricand o privire si online dupa un job, pentru ca angajatorii se uita tot mai intens pe internet dupa posibili candidati care sa fie compatibili cu posturile pe care le scot ei la concurs, iar numarul de oameni care isi depun CV-urile online este intr-o continua crestere.

Relevant pentru: , ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Locuri de munca de pe internet" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.