Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

La mare cu avionul din Timisoara

Probabil ca daca ati venit dintr-o cautare pe google legata pe aceasta tema, ati petrecut multe ore mergand cu masina sau cu trenul in drum catre litoralul romanesc, iar acum doriti o alta varianta.

Din fericire, exista acum o astfel de varianta, inclusa intr-un sejur estival.

Compania Paradis-Vacante de Vis ofera doritorilor vacante la litoralul romanesc cu zboruri incluse. Pachetele incep de la 900 de lei pentru 7 nopti de cazare, cu zborul inclus si bagaje de cala de 25 kg/persoana si de mana de 10 kg/persoana.

Aceasta campanie este valabila in luna mai, fiind utila pentru cei care vor o vacanta la inceput de sezon pe litoralul romanesc.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "La mare cu avionul din Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.