Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Jandarm batut de o femeie intr-un club de manele din Lugoj

Un jandarm, aflat in timpul lui liber, a fost batut intr-un club de manele din Lugoj de o femei, chiar patroana localului.

Martorii spun ca jandarmul a fost lovit cu o sticla in cap, din motive necunoscute. Iar cand a incercat sa fuga, a mai fost lovit cu o scandura. Martorii la incident au sunat la 112, iar medicii au venit si l-au dus la spital, unde doctorii i-au cusut ranile si se recupereaza.

Politistii din Lugoj ancheteaza mai multe persoane si au deschis un dosar penal pentru loviri si violente.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Jandarm batut de o femeie intr-un club de manele din Lugoj" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.