Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Intersectia strazilor Cluj si 1 Decembrie din Timisoara blocata de un tramvai

Ce e mai rau decat un tramvai blocat intr-o intersectie importanta ? Un tramvai blocat intr-o intersectie importanta, la o ora de varf.

Fix asta s-a intamplat luni dupa-masa, cand un tramvai a blocal strada Cluj la intersectia cu 1 Decembrie, blocand 2 din cele 3 benzi de circulatie, punand traficul la grea incercare. Troleibuzele 15 si 16 care treceau prin zona au fost redirectionate pe zona Olimpia.

Conducatorul tramvaiului spune ca toate acestea s-au intamplat dupa ce o soferita I-a pus o frana brusca in fata, iar tramvaiul a avut o avarie la alimentarea cu curent electric. Calatorii si cativa trecatori au incercat in zadar sa impinga tramvaiul macar cativa metri inapoi.

Dupa o ora de reparatii, cei de la RATT au reusit sa puna tramvaiul 8 in functiune, iar traficul in intersectie s-a reluat in mod normal.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Intersectia strazilor Cluj si 1 Decembrie din Timisoara blocata de un tramvai" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.