Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Gara de Nord, in curand in straie noi

Cel putin pe exterior, pentru ca lucrarile pentru modernizarea exterioara a Garii de Nord din Timisoara intra in ultimul sfert al lucrarilor.

Fatada Garii de Nord este gata in proportie de 75 % in acest moment, fiind refacuta tencuiala cladirii in zona dinspre sosea, urmand ca in urmatorul an sa se termine si portiunea dinspre calea ferata.

Nefiind vorba de lucrari de izolare cu polietilena sau alte materiale similare, lucrurile au mers destul de repede, tinand cont ca au inceput in luna august a acestui an.

Vechiul proiect de reabilitare a Garii de Nord din Timisoara trebuia sa fie realizat din fonduri europene, care insa nu au mai ajuns pentru aceasta lucrare, motiv pentru care aceste lucrari au fost finantate in mare proportie de Regionala CFR Timisoara.

In urma acestor lucrari va fi igienizata si refacuta fatada cladirii in partea dinspre strada si va fi reabilitata si sala de asteptare, loc preferat de dormit in ultimii ani pentru persoanele fara adapost din Timisoara. Regionala CFR Timisoara a alocat 90 000 de euro din bugetul propriu pentru modernizarea Garii de Nord din Timisoara, cladire care nu a mai fost reablitata de foarte multi ani.

Alexandru Simu, directorul regionalei CFR Timisoara a declarat:

“Lucrările merg bine. Eu sper să ţină vremea cu noi şi să finalizăm partea asta dinspre oraş, pe care o avem bugetată, iar partea dinspre linii la anul, pe buget, pe proiect. Anul ăsta sperăm să finalizăm partea dinspre oraş. 75 la sută e finalizată. Suntem undeva pe la mijlocul gării, la intrarea în holul caselor de bilete cu schela. Avem schele şi în partea cealaltă, până la Poliţia TF. Acum ne concentrăm pe exterior. La anul avem în proiect să facem cealaltă jumătate a faţadei gării, cea dinspre linii” 

Sa speram ca vor inlocui si treptele-borduri de la intrare de care foarte multi oameni se impiedica atunci cand vor sa intre pe peronul Garii de Nord din Timisoara.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Gara de Nord, in curand in straie noi" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.