Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Frauda cu bani europeni la Macea

Nu tipul clasic de frauda, fiind niste bani europeni luati pe considerente …. mai deosebite. Mai exact, mai mult femei din localitatea Macea, judetul Arad au declarant ca sunt abuzate de soti pentru a primii 6000 de lei de la Uniunea Europeana. Nu se stie precis cine sunt aceste femei, pentru ca proiectul e secret, dar prin sat nu s-a auzit pana acum de astfel de abuzuri.

Autoritatile spun ca anul trecut nu a fost inregistrata nici o plangere la politia din Macea pentru cazuri de violenta in familie. Cei de la Primarie spun ca nu au nici o legatura cu acest proiect si ca singurii care cunosc identitatea beneficiarelor acestor sume sunt reprezentatii Asociatiei care a implementat proiectul.

Proiectul se numeste “Start – O viata de calitate in siguranta”, acesta fiind implementat de Ministerul Muncii si Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul” in colaborare cu fundatia “Cristian Rosu si asociatii” din Bucuresti, printr-un proiect finantat prin programul operational sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane 2007-2013, iar in urma acestui proiect s-au obtinut aproximativ 150 000 de lei, bani destinati persoanelor abuzate din localitatea Macea.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Frauda cu bani europeni la Macea" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.