Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Fost procuror DNA trimis in judecata dupa ce a condus baut si suspendat din Magistratura

Fostul procuror DNA Ciprian Dorobantu a fost trimis in judecat dupa ce a fost surprins baut la volan acum un an prin centrul municipiului Timisoara. Acest a instrumentat de-a lungul anilor mai multe dosare, printre care “Poli” si “Heaven” fiind numele cele mai sonore in zona Banatului.

Acesta a fost acum suspendat si din magistratura, dupa ce sectia de procurori din cadrul CSM, care s-a intrunit luni in sedinta, a decis suspendarea acestuia.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Fost procuror DNA trimis in judecata dupa ce a condus baut si suspendat din Magistratura" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.